Zonnig verlopen Off Road Rit -update-

Deelnemers moesten er een jaar langer op wachten, maar vandaag werd rondom Markelo de 32e editie van de Vijf Heuvelen Off Road Rit Markelo verreden. De ruim 80 vrijwilligers hadden veel werk verzet om dit jaar weer een mooie route van te maken. De 1.100 deelnemers uit binnen- en buitenland wisten dit dan ook te waarderen, bleek uit de reacties na afloop. De eerste enduromotoren begonnen rond 10.00 uur aan de 50 kilometer tellende route over grotendeels onverharde wegen, bospaden en een deel van het circuit op de Herikerberg. De meeste deelnemers waren voor de regen weer terug bij de start- en finishlocatie bij Herberg de Pot.

Door corona moesten de deelnemers zich vooraf digitaal inschrijven, dat bleek geen probleem te zijn. De Vijf Heuvelen Off Road Rit Markelo is mogelijk dankzij een grote groep vrijwilligers, maar ook dankzij de vele landeigenaren die speciaal voor deze rit hun land openstellen. Op dit moment wordt door vrijwilligers van Auto Sport Vereniging Markelo en de Markelose Motor Club Ons Genoegen nog hard gewerkt om alles weer op te ruimen.

Update:
Van Bert Steen ontvingen we een aantal spectaculaire platen: