32e Vijf Heuvelen Off Road rit

Motorliefhebbers kunnen hun hart ophalen op zondag 7 november wanneer voor de 32e maal de Vijf Heuvelen Off Road rit in Markelo wordt georganiseerd. De start en finish worden geheel volgens traditie, bij Herberg De Pot aan de Potdijk in Markelo ingericht. De rit is populair onder motorrijders omdat de route over paden en grondgebied  gaat die normaliter niet toegankelijk zijn. Met toestemming van de grondeigenaren is het mogelijk om de rit voor een flink deel door het buitengebied van Markelo te laten lopen. Een aantal plaatsen in de route zorgen vast en zeker weer voor veel spektakel voor het publiek waaronder het crosscircuit De Herikerberg.

De deelnemers kunnen parkeren op de weide bij Herberg De Pot. De route hiernaartoe is vanaf de invalswegen naar Markelo met pijlen aangegeven. Inschrijven kan vanaf 8.30 uur. De motoren vertrekken vanaf 10.00 uur.

De 32e Vijf Heuvelen Off Road rit wordt georganiseerd door Stichting Off Road Markelo. In deze stichting werken de Auto Sport Vereniging Markelo en de Markelose Motor Club Ons Genoegen nauw samen.