Koop lokaal, dan is DCO loyaal

Tankstation DCO in Markelo heeft in november en december meerdere acties in samenwerking met Markelose ondernemers onder het motto: ‘Koop lokaal, dan is DCO loyaal’. Zo maakt iedere klant, die minimaal 20 liter brandstof heeft getankt, kans op een boodschappenpakket van 100 euro van Plus Blankhorst. DCO in Markelo geeft tot en met 27 december iedere twee weken zo’n pakket weg. Andersom stimuleert DCO aankopen bij ondernemers in Markelo. Tot en met 29 december krijgt men –  tegen inlevering van een kassabon van minimaal 25 euro afkomstig van een lokale ondernemer – 50% korting op een wasprogramma naar keuze bij DCO Markelo.

De kassabon uit Markelo mag voor deze actie niet ouder zijn dan een week en wassen met korting is tot en met 29 december alleen mogelijk op maandag, dinsdag of woensdag. Per ingeleverde bon krijgen klanten eenmalig een korting van 50% op een wasprogramma.