Inschrijving Kersttoernooi MTV’65

Vanaf aanstaande zondag 12.00 uur kunnen alle tennisliefhebbers uit Markelo en omstreken zich weer inschrijven voor het inmiddels befaamde Tennis Dubbel Kersttoernooi. Je kunt je inschrijven voor de speelsterktes 3 t/m 8 in de categorieën Heren dubbel, Dames dubbel en Gemengd dubbel. Enige voorwaarde om in te schrijven is dat jij en je partner samen, minimaal de leeftijd van 40 jaar hebben. De poulewedstrijden worden gespeeld van 27 tot en met 30 december, waarna op 2 januari (vanaf 11.30 uur), 7 januari (vanaf 18.00 uur), 8 januari en 9 januari, de diverse finalerondes zullen worden gespeeld.

Kersttoernooi kan de laatste jaren rekenen op grote belangstelling. Een lekker potje tennissen zo rond de feestdagen, met daarna een lekker hapje en drankje in de sfeervol ingerichte kantine, kan menigeen bekoren. Inschrijven voor het toernooi kan via www.toernooi.nl . Als zoekterm vul je vervolgens ‘De Kroon Grand Café 40+ Kersttoernooi 2021’ in.