‘The Sound of the Movies’ met De Fanfare

Op zaterdagavond 6 november 2021 geeft muziekvereniging ‘De Fanfare’ Markelo haar traditionele najaarsconcert. Het concert in de grote zaal van Grandcafé De Kroon begint om 20.00 uur en heeft als thema: ‘The Sound of the Movies’. Zoals de titel al doet vermoeden staat dit concert dit jaar in het teken van muziek uit vele beroemde speelfilms. Dit alles natuurlijk omlijst met beroemde scènes uit die films. Denk hierbij onder andere aan Skyfall, Once upon a time in the West, The Lion King, The Titanic en nog veel meer.

De Fanfare treedt die avond in al zijn geledingen voor het voetlicht en de entree is zoals gewoonlijk gratis. Voor toegang gelden dan wel de coronamaatregelen van dit moment, tenzij deze per 1 november aangepast worden. De Fanfare hoopt dat dit concert de opmaat voor vele fijne jaren vol muziek en muzikale ontmoetingen mag zijn.