Inbraak schuur Roggeplein-Pastoriepad

Tussen zaterdag 16 oktober 9.00 uur en zondag 17 oktober 10.30 uur is er een inbraak gepleegd in een schuur gelegen aan het Roggeplein en het Pastoriepad in Markelo. De deur van de schuur is bij de inbraak geforceerd door de dader(s). Bij de inbraak is er gereedschap buit gemaakt. Mogelijk dat de dader via de Taets van Amerongenstraat het pand heeft betreden. De politie vraagt eventuele getuigen zich te melden. Heeft u rond genoemde tijdstippen iets verdachts gezien dat bij zou kunnen dragen aan het onderzoek, dan kunt u dit melden bij de Politie Hof van Twente op 0900-8844 of via een pb op social media van politie Hof van Twente of wijkagent Jordy

Op vrijdag 15 oktober vond er rond 15.00 uur een aanrijding plaats op de kruising Potdijk met de Rijssenseweg tussen een personenauto en een fietser. Hierbij is de fietser gewond geraakt en door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het letsel bleek uiteindelijk mee te vallen. De schade is onderling geregeld.