Zingen met het Badkamer Koor Markelo

Elke derde woensdagavond van de maand tussen 19.30 en 21.30 uur zingt het Badkamer Koor Markelo in de zaal van Herberg de Pot. Mannen en vrouwen van allerlei leeftijden zingen onder leiding van Imelda Vrijenhoek leuke en gezellige liedjes. “Het maakt niet uit of je wel of niet kunt zingen. Of je hard of heel zachtjes zingt, je bent gewoon welkom als jij houdt van lekker zingen. Aanstaande woensdag ben je van harte welkom op onze zangavond bij Herberg de Pot”, geeft het Badkamer Koor Markelo enthousiast aan. Voor de entree betaal je 7 euro; koffie, thee en verdere drankjes zijn voor eigen rekening.  “Je hoeft geen lid te worden, de kosten zijn laag en je sluit aan wanneer je wilt. Kun je een keertje niet, is er niets aan de hand en hoef je je zelfs niet af te melden. We zingen samen met de mensen die er zijn van 19.30 tot 21.30 uur en onderbreken alleen even voor een korte pauze”, vertelt Imelda enthousiast.