Kijkje op de boerderij en smullen van pannenkoeken

Een lange tafel staat klaar met frisse bloemen op tafel, wanneer de deelnemers binnen komen wandelen in de stal van Melkveebedrijf Udink. Alina en Henk hebben de deuren van hun boerenbedrijf vanmorgen wijd open gezet om mensen een kijkje te gunnen en een beeld te vormen van het reilen en zeilen binnen het bedrijf. Na de koffie en de thee verzorgde het Eetbare Erf een boeiende presentatie over hun activiteiten als werkgroep van stichting Maarkels Landschap. Vervolgens verzorgde Alina een boeiende rondleiding over het melkveebedrijf waarbij ze uitgebreid vertelde over het boerenbedrijf van nu. Kinderen speelden, voerden de kalfjes en iedereen genoot na de rondleiding van heerlijke pannenkoeken gebakken door de vrijwilligers van Het Eetbare Erf.