Rijden onder invloed middelen

Een personenauto die afgelopen zondag laat op de avond iets te snel reed over de N347, viel de surveillance zodanig op dat deze aan een controle werd onderworpen. Op de Rondweg in Markelo bleek de bestuurder onder invloed te rijden van mogelijk meerdere stoffen die niet toegestaan zijn. Van de aangehouden verdachte is op het politiebureau bloed afgenomen voor onderzoek. Verder kreeg de overtreder een bekeuring voor het niet kunnen tonen van het rijbewijs.

Poging woninginbraak Worsinkweg
Tussen donderdag 7 en vrijdag 8 oktober is er gepoogd in te breken in een woning aan de Worsinkweg. De eigenaar ontdekte de schade aan het pand en meldde de poging inbraak bij politie Hof van Twente.

Snelheidscontrole Haaksbergerweg
Op vrijdag 8 oktober is er tussen 7.00 en 16.30 uur gecontroleerd op snelheid op de Haaksbergerweg. Hierbij zijn 2.510 voertuigen gepasseerd, waarvan er 20 te hard reden. De hoogst gemeten snelheid betrof 102 km/u, daar waar 80 km/u is toegestaan.

Eenzijdige aanrijding Diepenheimseweg
De bestuurder van een auto raakte op zondagmorgen 10 oktober de macht over het stuur kwijt en belandde met het voertuig in de berm. Deze kwam tegen een boom tot stilstand. Afgezien van de schade aan de bolide, bleven de beide inzittenden ongedeerd.