Succesvolle wandelchallenge Salut krijgt vervolg

In Markelo gingen de afgelopen 22 weken veel deelnemers de uitdaging aan om samen met beweeg- en leeftstijlcoach Martine Leuveld te gaan wandelen. Onder de noemer ‘Good Goan Markelo Wandel Challenge’ daagde welzijnsorganisatie Salut deelnemers uit om mee te wandelen. Waar in mei van dit jaar enkelen slechts een rondje om de Haverkamp konden lopen, kunnen deze deelnemers nu 3 kilometer aan één stuk lopen. Anderen legden zelfs afstanden van 7,5 en 10 kilometer af. Deelnemers gaven aan zich nu fitter te voelen en dat het gezellig amen wandelen ze goed had gedaan.

De 22 weken wandelen werd afgelopen week afgesloten met een lunch bij De Hoeve. Alle deelnemers willen blijven wandelen, deels in dezelfde groep deels individueel. Op de dinsdagochtend zal er gezamenlijk blijven worden gewandeld en in het voorjaar zal er ook op de woensdagavond weer een groep verder gaan met wandelen. Het is Salut goed bevallen om de Nationale Diabetes Challenge van de Bas van de Goor Foundation in Markelo te organiseren. Salut is van plan dit komend jaar voort te zetten in andere kernen van Hof van Twente. Meer informatie over het wandelen in Markelo met Salut? Neem contact op met Martine van Salut via 0547-260053.