Prins bezoekt scholen in de Kinderboekenweek

Van 6 tot 17 oktober 2021 is het weer Kinderboekenweek in Nederland. ‘Worden wat je wil’ is het thema dit jaar. Boek- en Kantoorvakhandel Prins heeft alvast de eerste Kinderboekenweek-tafel ingericht bij Obs de Zwaluw en Basisschool De Welp in het Kindcentrum Markelo. Woensdagmiddag om 12.30 uur kun je hier kinderboeken kopen. Als je 12,50 euro aan boeken koopt, ontvang je gratis het Kinderboekenweek geschenk erbij. 

Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, of je goed bent in rekenen of juist in tekenen, of je vier jaar bent of al tien, ieder kind kan worden waar hij van droomt. Kinderboeken zijn een onuitputtelijke bron om over beroepen na te denken of te fantaseren. De Kinderboekenweek 2021 daagt dit jaar kinderen  volop uit om te dromen over dat wat ze willen worden later.