MaDiGo schenkt speel-werkbanken

Lokaal vakmanschap is de belangrijkste drijfveer voor Robert Pullen om MaDiGo op te richten. Termen als timmerman, hovenier of monteur zijn steeds minder gehoorde beroepen bij de allerkleinsten. Om daar verandering in te brengen heeft Robert namens MaDiGo deze week speel-werkbankjes geschonken aan aan de peutergroepen van 10 kinderdagverblijven waaronder De Beestenboel, Smallsteps Papillon, Smallsteps Mirakel en het Kindcentrum in Markelo. MaDiGo springt hiermee in op het thema van de kinderboekenweek dit jaar ‘Wat wil jij worden’.

Met de werkbank van het merk Bosch kan bijgedragen worden aan de fantasie van de kinderen en de allerkleinsten worden uitgedaagd om ook te spelen met materialen als schroeven, een zaag, hamer, waterpas en een accuboor(tje). Op de website van madigo.nl kan je op zoek gaan naar alles wat met je huis te maken heeft. Van (ver)bouwen tot zonnepanelen, van keuken architect tot tuinman. Het zijn vakmensen met een mooi beroep dat meer aandacht verdiend.

De actie blijkt een mooie aanvulling op het thema van de kinderboeken week dat dit jaar is gelanceerd. Het thema van de kinderboekenweek is dit jaar “Wat wil jij worden?”.

MaDiGo hoopt met deze actie bij te dragen aan uren speelplezier met oog voor de vakvrouw/vakman in spe maar voor nu vooral: de Bob de Bouwers.  De kinderen ontvingen ook allemaal een kleurplaat om mee te nemen naar huis.