Bruidsbeurs 2impressU bij De Kroon


Zondag 10 oktober organiseert 2impressU bride & more haar jaarlijkse bruidsbeurs bij De Kroon in Markelo. “Trouwen in 2021/2022 is extra bijzonder, het mag tenslotte weer volop gevierd worden. Al anderhalf jaar ligt de trouwbranche praktisch stil, maar sinds 25 september waarop we afscheid namen van de anderhalve meter regel lijkt hier blijvend verandering in te gaan komen”, vertellen Anja en Nicolette van 2impressU. Al geruime tijd is 2impressU bezig met het plannen van de jaarlijkse bruidsbeurs bij De Kroon, een vast gegeven inmiddels in oktober ieder jaar, ware het niet dat corona vorig jaar roet in het eten gooide. “Maar dit jaar zijn we helemaal terug met een complete beurs, waarin we merken dat de branche meer dan klaar is voor de bruidsparen van het nieuwe seizoen. Iedereen heeft er weer heel veel zin in, we hebben de beurzen vreselijk gemist, maar vooral de bruiden, bruidegommen en bruidsmoeders met hun enthousiaste persoonlijke verhalen”, geven Anja en Nicolette aan. Zondag 10 oktober is De Kroon van 12.00 tot 17.00 uur het decor van de bruidsbeurs, waar je van alles kunt vinden om je bruiloft tot een bijzondere dag te maken. Fotografie, weddingcakes, bijzonder trouwvervoer, live muziek, videografie, bruidsboeketten, hair en beauty en nog veel meer.

Hoogtepunten van de bruidsbeurs van 2impressU zullen ongetwijfeld de modeshows worden die plaatsvinden om 13.30 en 15.00 uur. Daarin zal een gevarieerd aanbod van bruidsmode, bruidsmoederkleding en mode voor de bruidegom geshowd worden, ook de kindjes worden niet vergeten. Meld je je aan voor de beurs, dan levert dat een goed gevulde goodiebag op. Maar laat je vooral inspireren en informeren door alle enthousiaste standhouders, die jouw dag onvergetelijk willen maken en graag met je meedenken met jouw persoonlijke wensen. Goed om te weten dat er alleen toegang is met de coronacheck.