Sportieve middag voor BSO jeugd

Het is deze week de NOC*NSF Nationale Sportweek. De kinderen van de BSO’s van Smallsteps in Markelo maakten in het kader van deze sportweek deze week spelender wijs kennis met sport en bewegen. Eerdere deze week kregen de kinderen van Smallsteps locaties Papillon/Mirakel en Haverkamp een bootcamp waarbij ze een fitnessinstructie kregen van Movado Sports. Vanmiddag kregen de oudere kinderen van de buitenschoolse opvang een volleybalclinic met dank aan leden van volleybalvereniging Markel-Up.

De fitnessinstructie van Movado Sport begon met een warming-up, waarbij de spieren lekker konden worden opgewarmd. Vervolgens werden er in groepjes aan verschillende stoere en sportieve oefeningen uitgevoerd. Samenwerking, plezier en actief bezig stonden voorop. De bootcamp werd afgesloten met een cooling down.