Ondernemers choppen door buitengebied

Nu de coronamaatregels zijn versoepeld worden er weer diverse activiteiten georganiseerd. Leden van Ondernemend Markelo maakten gisteren een tour met elektrische choppers door Markelo. Onderweg brachten de leden een bezoek bij Cafe Vennebekken en De Kattenbergse hoeve. Marjolijn Vennebekken gaf een uitleg over de dagbeleving voor mensen met dementie bij de Oude Klare. Bij De Kattenbergse Hoeve stonden Marco en Sheila Jansen, Robert-Jan Kortenoever, Linda Haafkes klaar om een inkijkje te geven in het recreatiebedrijf, waarbij tevens een stop werd gemaakt in De Hoeve, waar Maarten en Marsha Plevier klaarstonden met een hapje en een drankje. Na afloop eindigde de tour met uitgebreid diner bij De Haverkamp. De leden van de ondernemersvereniging waren enthousiast over de choppertour en verrast door de inkijkjes bij de Oude Klare en De Kattenbergse Hoeve.