Judobrons voor Jarno Bronsvoord

Ruben en Jarno met hun trainers/coaches Remco Timmers en Joep Ritsen

Nadat ze zich twee weken geleden in Markelo plaatsten voor de Nederlandse kampioenschappen judo onder de 18 jaar, mochten Jarno en Ruben Bronsvoord dit weekend in Den Haag meedoen aan dit NK. Ruben wist zijn eerste drie partijen te winnen, maar moest in de vierde partij zijn meerdere erkennen in winnaar Ben de Cort. Jarno werd in zijn derde partij verslagen door verliezend finalist Twan de Ruiter. De beide broers stonden vervolgens evenals twee weken geleden tegenover elkaar, dit maal voor de strijd om het brons. Jarno wist de bronzen plak te behalen, Ruben werd uiteindelijk vijfde. Voor zowel Ruben als Jarno een goed uitgangspunt voor de komende internationale wedstrijden die ze in Nederland zullen spelen.