Officiële opening 2impressU

Op zaterdag 25 september vindt de officiële opening plaats van het nieuwe pand van 2impressU. “Vorig jaar juli namen wij het besluit om een nieuwe uitdaging aan te gaan; de verhuizing naar twee voormalige koelcellen in de Kaasfabriek Markelo. Hemelsbreed, zeer dichtbij onze oude locatie”, vertellen Anja en Nicolette van 2impressU. “In een zeer moeilijke periode moesten er belangrijke beslissingen genomen worden. Deze periode willen wij snel achter ons laten en we kijken graag vooruit naar nieuwe kansen en mogelijkheden nu de versoepelingen rondom corona steeds meer worden uitgebreid.

Gericht op de bruid van deze tijd
Nicolette: “Eind januari werd gestart met de realisatie van het huidige pand. Allesomvattend, want riolering, elektriciteit en alle andere voorzieningen moesten worden aangelegd. “Daarnaast hadden wij de nodige wensen om onze nieuwe locatie volgens de moderne eisen van ‘de bruid van deze tijd’ en die van onszelf in te richten. Het is een prachtig pand geworden, volledig in stijl, modern en industrieel gestyled. Op onze nieuwe locatie hebben we nu 2 pasruimtes compleet ingericht en kunnen we deze doormiddel van prachtige ensuite deuren van elkaar scheiden waardoor we twee klanten in een volledige privésfeer tegelijkertijd kunnen helpen.” Het atelier heeft een open karakter zodat het goed zichtbaar blijft dat alles in het eigen atelier van 2impressU wordt gemaakt. “Dat blijft de kracht van 2impressU Bride & More”, stellen Anja en Nicolette trots vast.

Bride & More
De nieuwe toevoeging Bride & More aan de bestaande naam 2impressU is om nog beter uit te drukken waar het bedrijf voor staat. Er is zoveel meer dan alleen (traditionele) bruidsmode bij 2impressU. Bruidsmoeders, tweede huwelijken, bruidegommen en mensen die voor een andere feestelijke gelegenheid iets zoeken zijn minstens net zo belangrijk. Daarnaast is er een uitgebreide collectie accessoires verkrijgbaar.

Extra feestelijk tintje
Een extra feestelijk tintje is het 12,5 jarig jubileum dat 2impressU viert in de maand september. “Op 25 september wordt de 1,5 meter regel losgelaten. Geweldig dat dat nou juist precies samenvalt met onze opening, maar nog belangrijker vinden we het dat dit een opening voor onze branche betekent! Daar hebben al onze bruidsparen en wij zelf erg naar uit gekeken”, aldus Nicolette. Wie een kijkje wil nemen op de nieuwe locatie van 2impressU aan het Kaasplein in Markelo wordt uitgenodigd op zaterdag 25 september tussen 10.00 en 17.00 uur.