Drive Thru: Oud Papier Obs de Zwaluw

Zaterdag 18 September tussen 9.00 en 11.00 uur organiseert de Oud Papier commissie van Obs de Zwaluw wederom haar maandelijkse inzameling van oud papier. Achter de Welkoop staan ouders klaar om het oud papier op een goede en veilige manier uit uw kofferbak te halen terwijl u in de auto kunt blijven zitten. Was u al van plan om het oud papier naar de drive thru te brengen? Informeer dan ook even bij buren of vrienden of u het papier van hen ook mee kunt nemen. Misschien zijn ze niet in de gelegenheid om dit te doen. Noaberschap is in Markelo een groot goed. Een klein gebaar en de schuur is meteen weer opgeruimd. De Oud Papier commissie waardeert het zeer als u oud papier komt brengen.

De commissie vraagt u vriendelijk om de RIVM regels in acht te nemen en te houden aan de volgende regels:
1) Volg de instructies van de coördinator
2) Blijf in uw auto zitten
3) De commissie haaalt uw oud papier uit uw kofferbak