Streek- en brocantemarkt in Kösterskoele

Het bestuur van het openluchttheater ‘de Kösterskoele’ organiseert op zondag 19 september voor de 13e  keer een streek- en brocantemarkt. De Koelefair vindt plaats in het openluchttheater ‘de Kösterskoele’ van 11.00 tot 17.00 uur. De entree en parkeren zijn gratis. Tijdens de markt worden verschillende eigentijdse streekproducten uit Markelo en omgeving gepresenteerd. Maar ook zal er weer paling worden gerookt tijdens de fair. Wat dacht u van jam gemaakt van vruchten of pompoenen, boerderij-ijs of de eigengemaakte wijn of een kraam waar  ambachtelijk spek wordt bereid. Chocolade, olijven, pindakaas, eigen gebrouwen bier dit alles kan allemaal in de Kösterskoele.

Naast vele streekprodukten is er ook een mooie brocante markt, van hele ouwerwetse spullen tot klassiek en modern. Vele hobbyisten zullen hun hobby presenteren. Hierbij kan gedacht worden aan kaarten maken, sieraden maken, diamond painting, creaties met vilt, kleding voor groot en klein, houtsnijden, kransen maken en nog veel meer. Maar ook is er een tentoonstelling van foto’s, schilderijen en zijn er demonstraties zoals “dookrol’n” welke verzorgd worden door museumboerderij Eungs Schöppe.