Opengebroken kluis aan Winterkamperweg

Op donderdag 9 september is aan de Winterkamperweg door een voorbijganger een kluisje aangetroffen in de berm. Nabij de kruising met de Borkeldweg zag men het voorwerp liggen en schakelde de politie in. Het metalen apparaat bleek opengebroken te zijn. Aan de hand van het serienummer kon echter geen eigenaar achterhaald worden.

Aanrijding Larenseweg
Aan de Larenseweg vond op donderdag 9 september rond 20.45 uur een aanrijding plaats tussen een tractor en een personenauto. Hierbij raakten beide voertuigen flink beschadigd. Er zijn geen gewonden gevallen. De schade is onderling geregeld.

Snelheidscontrole Lochemseweg
Tijdens een statische controle op vrijdag 10 september tussen 8.00 en 16.30 uur is op de Lochemseweg op snelheid gecontroleerd. Bijna 2.000 voertuigen passeerden, waarvan er 135 te hard reden. De hoogst gemeten snelheid betrof 106 km/u.

Te hoge snelheid
Afgelopen zondag, na middernacht viel een personenauto op die met hoge snelheid over de Grotestraat reed. Het voertuig werd bijgetrokken en aan de kant gezet. Na controle bleek dat de bestuurder onder invloed van alcohol reed. Het onderzoek is op het politiebureau afgehandeld. Het proces-verbaal is naar het Openbaar Ministerie gestuurd.