PJGO organiseert 30+ solextocht


Ben je 30+ en wilde je altijd al eens met een solex rondrijden? De PJGO organiseert op zondag 26 september een solextoertocht speciaal voor deelnemers in de leeftijd van 30 jaar en ouder. Vanaf 13.00 uur wordt er in groepen gestart. Na twee succesvolle solextochten te hebben georganiseerd waarbij de inschrijving voor de tochten binnen 24-uur vol bleek, hoorde het bestuur dat de oudere jeugd ook graag een middag op de solex wilde toeren. Deze generatie kreeg bijna geen kans om zich tijdig in te schrijven doordat ze verrast werden door de snelheid van social media en mobiele telefoons. De PJGO: “Om ook deze groep, die niet zijn opgegroeid met mobieltjes en sociale media ook de gelegenheid te geven, organiseren we als PJGO nu een 30+ editie”.

Deelnemen
Wil je deelnemen aan de solex tocht 30+ op zondag 26 september? Geef je groep dan op door een berichtje te versturen naar Huub: 0624470284. de kosten bedragen € 55,– per persoon. Vermeld bij je opgave de namen van de groepsleden.