UMX EN VMC Classsic Cross op Herikerberg

Op zaterdag 18 september organiseert de Markelose Motorclub ‘Ons Genoegen’ de uitwisselingscross. Deelnemers starten in de klassen: 65cc, 125cc, 250cc, 500cc, V45+, DA en Superklasse. “Het mooie is dat hier vele Markelose deelnemers en leden van Motorclub Ons genoegen aan mee doen. Het is altijd leuk om de jongens die je kent eens te zien rijden in de ambiance van het GP circuit in Markelo en niet onbelangrijk de entree is vrij”, vertelt Herman Bronsvoort enthousiast. Zondag 19 september wordt in samenwerking met de VMCN de Vintage Motocross georganiseerd door de Markelose Motorclub.

Herman geeft aan dat er veel oud GP rijders deel zullen nemen aan dit onderdeel en verwacht dat dit ook zeker publiek gaat trekken naar het circuit op de Herikerberg. Rijders in de volgende klassen staan aan de start: Classic 50cc, Classic 60+, Classic 60-, Twinshock 50+, Twinshock 50-, Pré 90/95 40+, Pré 90/95 125cc, Pré 90/95 Open en de ONK Bromfietsklasse. De entree voor bezoekers vanaf 18 jaar op zondag 19 september is € 5,00. De entree voor bezoekers tot en met 17 jaar op zondag 19 september is gratis. De algemene coronamaatregelen gelden ook op het circuit.