Ouderenvereniging op reis met bus

De Ouderenvereniging Markelo gaat woensdag 22 september met de bus op reis. De bus brengt de deelnemers die dag naar de Orchideeënhoeve in Luttelgeest, waar men kan genieten van de vele bloemen en dieren. Het is de vierde activiteit in korte tijd van de Ouderenvereniging Markelo na een fietstocht rondom Markelo, de seizoensopening met Rita van ZieZoo bij De Haverkamp en het bezoek aan de zandsculpturen bij kasteel Warmelo.

Voor de busreis naar Luttelgeest is nog plek vrij. Voor 75 euro per persoon ken men zich opgeven bij Johanna Bekkernens via 0547-361213 of 06-38006608. Dit is inclusief koffie met gebak, een lunch en bij thuiskomst in Markelo een lekker maaltijd bij Dieka van de Kruusweg. De bus vertrekt die dag om 8.30 uur vanaf Dieka van de Kruusweg.