Spaar je club gezond met Plus Blankhorst

Vanaf zondag 5 september start de nieuwe actie “Spaar je club gezond’ bij Plus Blankhorst. Hoe meer sponsorpunten een club of vereniging verzamelt, hoe meer euro’s hun club of vereniging ontvangt. De deelnemende clubs en verenigingen mogen het bedrag dat door klanten bij elkaar gespaard is, naar eigen inzicht besteden. Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van materialen, onderhoud van het clubhuis of een activiteit voor de leden. Plus Blankhorst stelt maar liefst 20.000 euro ter beschikking voor deze actie waar46 clubs en verenigingen aan deelnemen. 

Bij elke 10 euro ontvangt de consument een spaarpunt, die zij vervolgens kunnen toekennen aan een vereniging of club. Op de website van Plus Blankhorst kun je de punten toekennen en de actuele stand volgen. Tevens wordt er in de winkel aan het Kerkplein een groot scherm geplaatst waar de tussenstanden op worden bijgehouden.