Uitgelicht: Sellabees, samen succesvol online

In augustus 2016 is Joy Ridha begonnen met het opzetten van zijn eigen bedrijf SmitPRO Webdesign & Hosting. Hij heeft dit meerdere jaren als ZZP’er gedaan en is van eenmanszaak gegroeid naar solide onderneming, met een vesteging in Hengelo. Begin 2019 kwam Joy bij een businessclub aan de praat met Kevin Slag uit Goor, dat klikte vanaf moment één. Niet veel later is ook Kevin bij in het bedrijf gekomen. Een jaar later kwam Daan Ridha, het broertje van Joy, bij in de zaak om te zorgen waarbij hij verantwoordelijk werd voor de Sales. Eind 2020 is ook Jamie Ziggers, bekend van Ziggers ICT aan boord gekomen. ‘’Helaas hebben wij begin 2021 afscheid genomen van elkaar omdat we niet dezelfde visie hadden. Jamie is vervolgens weer zelfstandig verdergegaan met RF computers en we wensen hem veel succes, aldus Joy ‘’.

Totaalpakket
Op dit moment is Sellabees een onderdeel van de Tech Dog Groep. Onder de Tech Dog groep vallen de bedrijven Sellabees, SmitPRO Webdesign & Hosting en SSA Kassa. Momenteel bestaat De Tech Dog groep uit een gedreven team van 16 dames en heren uit Twente.

De kracht van Sellabees is dat zij het totaalpakket kunnen aanbieden aan de klant. Zo legt Joy uit: ‘’ De focus ligt op het maken van websites, applicaties, hosting, kassasystemen en marketing. Dit is voornamelijk gericht op de Retail en Horeca klant. Momenteel ligt de focus op ondersteuning van de lokale ondernemingen in Twente’’. Het feit dat u bij Sellabees niet van het kastje naar de muur wordt gestuurd is één van de kwaliteiten. ‘’ Wij bieden het totaalpakket, écht van de kassa functioneel voorraad beheer tot aan zorgen dat de juiste mensen op de website komen om de aankoop te doen. Dus eigenlijk een full service partner op het gebied van ICT waarbij we één aanspreekpunt hebben voor alle diensten die je nodig hebt, legt Joy uit ‘’.

Toekomst
Op dit moment zit Sellabees gevestigd in Hengelo, maar wegens de groei van het bedrijf is men ook op zoek naar een locatie in Markelo of omstreken om ook hier voet aan de grond te zetten. Daarnaast staat Sellabees open voor een samenwerking met lokale ondernemers uit Markelo of de Hof van Twente. Mochten bedrijven daarvoor geïnteresseerd zijn kunnen zij altijd vrijblijvend contact opnemen. Zo is Sellabees komend seizoen al trotse bussponsor van de supportersvereniging FC Twente Markelo. Binnenkort kunt u ze ook voorbij zien komen bij Plus Blankhorst.

Is u interesse gewekt, wilt u weten wat wij voor u en uw onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact op met Sellabees. Telefonisch via 0547 743255 of via de e-mail marketing@sellabees.nl.