Debbie pakt met Arie titel Kroatisch Veteranen Kampioen

Debbie Noteboom heeft afgelopen weekend in Kroatië deelgenomen aan een hondenshow met haar Golden Retriever Miss Of a Season My Love Of Splendour. De hond is opgegroeid aan de Stokkumerbroekweg en eigendom van Belinda en Debbie Noteboom. De 9-jarige Arie, zoals zij thuis liefdevol wordt genoemd, kreeg geweldige punten toegeschreven van de jury op de 4-daagse avondshow ‘4 Summer Nights show Split’ in Kroatië. Met deze mooie resultaten werd Arie elke avond uitgeroepen tot Beste Veteraan van het Ras. Hiermee wist Debbie met Arie de titel Kroatisch Veteranen Kampioen op haar naam te zetten. Als klap op de vuurpijl mocht Debbie met haar Golden Retriever teefje ook nog eens de titel Split Veteranen Winner in ontvangst nemen. Na een succesvol weekend keerde het team moe maar voldaan huiswaarts waar ze vanavond na een bijzondere terugreis, verwelkomd werden door familie met versieringen, spandoek en bloemen. “Na een lange reis, op déze manier thuiskomen is heel speciaal”, vertelt Debbie trots.