Verloop Koetsbiljarten na 3e ronde heren

Alle wedstrijden uit de 3e ronde bij de heren zijn inmiddels gespeeld. De biljartcommissie van Stichting Dorpsfeest Markelo heeft vanmorgen de uitslagen van de 3e ronde bij de heren bekend gemaakt. Tevens is er geloot voor de biljartpartijen van de deelnemers bij de 2e ronde dames en de 4e ronde heren. Hier moet bij opgemerkt worden dat de twee beste verliezers bij de dames en de beste verliezer bij de heren doorgaan naar de speelronde met de laatste 8 op woensdag 18 en donderdag 19 augustus.

Loting 2e ronde dames & 4e ronde heren
De loting voor de 2e ronde bij de dames & de 4e ronde bij de heren is ook bekend gemaakt. “Als organisatie hebben we rekening gehouden met de vakantieplannen van de overgebleven 26 deelnemers en de speelavonden hierop afgestemd. Hierbij hebben we voor het eerst mix avonden, waarbij er zowel dames als heren partijen plaatsvinden op dezelfde avond in hetzelfde café. In het loting-overzicht staan eerst twee dames partijen en daarna volgen de heren partijen”, vertelt Rudy Lodeweges.

Vervolgdata toernooi
Naast het vaststellen van de 2e ronde voor de dames en de 4e ronde voor de heren zijn ook de vervolgdata voor het toernooi vastgesteld.
Laatste 8: woensdag 18 & donderdag 19 augustus
Laatste 4: maandag 23 augustus
Finale avond: donderdag 26 augustus