Wevers Sport in voorbereiding Dakar 2022

Vandaag en morgen wordt in Spanje de Baja Aragon verreden. De offroad wedstrijd is het officiele debuut van het Puma Energy Rally Team. Het team wordt ondersteund door het Markelose Wevers Sport en maakt tevens gebruik van de Borgward BX DKR van de Markelose renstal. Als rijder maakt Andrea Lafarja in Spanje haar debuut in de Borgward. “Naast Dakar en de Baja Aragon zal Andrea ook deelnemen aan de Baja Portalegre in oktober”, aldus Erik Wevers. De wedstrijden in Spanje en Portugal zijn een voorbereiding voor de Dakar rally die tussen 2 en 14 januari wordt verreden in  Saoedi-Arabië. “Mijn verwachtingen van dit nieuwe team zijn echt heel hoog. Ik voel me erg op mijn gemak met het voertuig en ook met het team. Voor deze race willen we van klein naar groot gaan om de Borgward beetje bij beetje te leren kennen… Mijn einddoel is de Dakar; daarom gaan we dit jaar twee races eerder rijden, maar we gaan ons best doen voor Paraguay en voor alle vrouwen ”, aldus Andrea Lafarja.