Uitslag Koetsbiljarten dames online

De uitslagen bij de 1e ronde van de dames in de strijd om de titel Biljartkoningin staan nu ook online en zijn te bekijken op de website van Stichting Dorpsfeest Markelo. Rudy Lodeweges geeft aan als voorzitter van de Biljartcommissie: “Het is voorlopig nog niet bekend wanneer de 2e ronde voor de dames gespeeld wordt. Dit is afhankelijk van de vakantieperiode van de laatste 14 bij de heren. Na volgende week donderdag weten we welke 14 heren door kunnen stromen naar de volgende speelronde. De Biljartcommissie houdt in de laatste fase van het toernooi rekening met deze vakanties en proberen het spelschema daarmee zo goed mogelijk in te gaan delen. We organiseren liever vier speelavonden met vier partijen dan 10 speelavonden met soms maar twee partijen”.

De dames speelden afgelopen week de eerste ronde van het biljarttoernooi bij Toornsmit en De Kroon. Biljartkoningin 2019 Laura Kok maakt kans om haar titel, ook in de 2e ronde te verdedigen door een krappe overwinning tegen Roos Hartman.