Summergames Bubbelbal -update-

Op donderdagmiddag 14 juli van 16.00 tot en met 17.00 uur organiseren de buurtsportcoaches uit de hof de Summergames Bubbelbal op het sportcomplex van Sportclub Markelo aan de Endemansdijk in Markelo. Ben jij tussen de 12 en 18 jaar en heb je zin om lekker buiten te bewegen? Meld je dan snel aan via www.hofactief.nl. Kijk goed naar de datum, locatie en welke leeftijd er is per activiteit. Meedoen is gratis, wel graag even van te voren aanmelden. De Summergames Bubbelbal worden niet alleen in Markelo georganiseerd maar ook in Bentelo, Delden, Diepenheim, Goor en Hengevelde.  

De SummerGames zijn een initiatief van de Krajicek Foundations, de Johan Cruyff Foundations en Sociaal Werk Nederland om jongeren een positieve en sportieve impuls te geven in deze donkere wintermaanden.
Update: de organisatie heeft de activiteit afgeblazen.