Zomerworkshop Producing bij Home Of Talents

Ook in de zomer van 2021 kun je bij Home Of Talents een aantal toffe workshops volgen. Nieuw bijgeboekt is de workshop Producing, onder leiding van producer Gijs van Lieshout. De workshop wordt gegeven op maandag 19 juli in de popkelder van De Reggehof in Goor.  Speciaal voor leerlingen van 10 tot en met 14 jaar, die willen weten wat het vak nu eigenlijk inhoudt, of die zich hierin verder willen ontwikkelen.

De workshop
In de workshop ga je aan de slag op je eigen laptop, met een gratis proefversie van het programma ‘Ableton’. Heb je zelf al (ervaring met) een ander programma, dan kan dat ook, maar bij onderdelen als ‘gebruik van samples’ en ‘gebruik van audio-effecten’ is dit minder handig. Voor leerlingen die zelf geen laptop hebben, heeft de muziekschool een beperkt aantal laptops te leen. De workshop kost € 15,- en is op maandag 19 juli van 14.00 tot 16.00 uur in de popkelder van De Reggehof. Aanmelden via de website van Home of homeoftalents.nl, zoek op workshop producing.

Gijs van Lieshout
Van Lieshout is jong en professioneel. Als ervaren producer, muzikant en artiest helpt hij je graag op weg bij het maken, produceren en performen van muziek in de vorm van muziekproductie. Gijs deelt graag zijn kennis over het gebruik van samples, audio-effecten, sound design, muziektheorie, componeren en arrangeren, vocal production en mixing & mastering met jou.

Home of Talents
Home of Talents is de samenwerking van Muziekschool Hof van Twente en Creatief Centrum De Reggehof. Op de website www.homeoftalents.nl vind je heel veel leuke cursussen en workshops, in de categorieën dans, muziek, beeldend, multimedia en theater en taal.  De lessen worden altijd gegeven door professionele docenten.