Inschrijving Koetsbiljarten geopend

Wie volgen Laura Kok en Johan Scholte in ‘t Hoff op?

Met de bekendmaking van het doorgaan van Dorpsfeest Markelo 2021 is ook de inschrijving voor deelname aan het Koetsbiljarten geopend. In samenwerking met de horeca in Markelo organiseert de biljartcommissie het toernooi waarin gestreden wordt om de titel Biljartkoning en Biljartkoningin van 2021 en daarmee na 2 jaar in de voetsporen te treden van Johan Scholte in ’t Hoff of Laura Kok. Vanwege de korte tijd tot aan het laatste weekend van augustus en de vakantieperiode zullen de eerste drie rondes waarschijnlijk ingepland worden tussen 12 en 23 juli. Opgave kan online tot uiterlijk 7 juli 2021. De finaleavond zal dit jaar anders worden ingevuld dan voorgaande jaren.

Zo wordt er met ingang van dit jaar op de finaleavond alleen gestreden om de plekken 3 en 4 en de finales zelf. De halve finales zullen op de avond voorafgaand aan de finaleavond worden gespeeld. De Biljartcommissie verminderd hiermee het aantal partijen op de finaleavond, waardoor de ontknoping sneller kan volgen.