In gesprek met… wijkagent Jordy

Aanstaande woensdag 7 juli om 19.30 uur bijt wijkagent Jordy het spits af van het zomerprogramma in de Martinuskerk in Markelo. Wijkagent Jordy gaat in gesprek met dominee van der Boon en zal vertellen over zijn werk, datgene wat hem drijft en zijn ervaringen in zijn werkgebied; Markelo en Diepenheim. Jordy neemt ook drie muziekfragmenten mee. Hij weet vast en zeker als muziekliefhebber boeiend te vertellen wat deze muziek voor hem betekent. 

Op de zomeravonden is iedereen van harte welkom. Om en om wordt er op woensdagavond vanaf 19.30 uur een zangavond óf een gesprekavond georganiseerd in de Martinuskerk. De avonden zijn vrij toegankelijk. Iedereen die kan aantonen via de app of via het gele vaccinatieboekje, dat hij voldoende is gevaccineerd, kan gewoon plaats nemen in de kerk. Voor diegenen die nog niet of onvoldoende zijn gevaccineerd zijn speciale plaatsen gereserveerd, waar 1,5 meter afstand kan worden gehouden. Dus….iedereen is van harte welkom! Met de app op de telefoon, met het gele boekje of … rekening houdend met de 1,5 meter afstand.