Juf Jeannette met pensioen

Vandaag vierde Basisschool de Welp groot feest: Juf Jeannette Weener gaat met pensioen. De kinderen, het team en ouders van de Welp hebben het afscheid van juf Jeannette uitgebreid gevierd. Juf Jeannette is met een huifkar opgehaald door haar leerlingen van groep 1. Per huifkar is ze naar school vervoerd en daar is uiteraard een feestje gebouwd. Ouders waren deze middag uitgenodigd om afscheid te nemen van juf Jeannette en om haar te bedanken. “Juf Jeannette heeft 11 jaar op de Welp gewerkt. In 2010 kreeg ze een vast contract bij Oecumenische Basisschool Ichthus. In deze jaren heef juf Jeannette heel wat veranderingen meegemaakt, waaronder de naamswijziging van Ichthus naar Welp en de verhuizing naar het nieuwe gebouw. Juf Jeannette neemt in goede gezondheid afscheid en gaat, na volgende week, heerlijk genieten van haar welverdiende pensioen. We zullen haar vast nog weleens in Markelo terugzien”, aldus Michèle Kraal.