Hofstreek Omroep krijgt mobiele studio

Hofstreek Omroep kan dankzij donaties nog meer live-uitzendingen gaan verzorgen met een mobiele studio. Door donaties van het Schoolfeestfonds, het Fonds 1819 en het Rabofonds Centraal Twente is de financiering van de aanschaf en inrichting van een mobiele studio een feit. De mobiele studio wordt binnenkort door de vrijwilligers van de omroep ingezet voor live uitzendingen op locatie. “Zo komt Hofstreek Omroep steeds dichter bij de mensen”, aldus Sander Quee, bestuurder van de omroep.

Tijdens Dorpsfeest Markelo maakte Hofstreek Omroep de afgelopen jaren gebruik van verschillende locaties in Markelo. De omroep maakte vorig jaar in het laatste weekend van augustus gebruik van de faciliteiten van de Kaasfabriek Markelo.

Hofstreek FM is te beluisteren via de ether op 107.6 en 107.0 (Markelo), via de kabel op 104.1. Ook op internet via de website www.hofstreek.nl, druk op de knop “klik hier om live Hofstreek FM te luisteren”. Hofstreek TV is te bekijken via Caiway glasvezel kanaal 12, Caiway kabel kanaal 70, KPN kanaal 1324. En op internet (in HD) via de website www.hofstreek.nl.