Dieka zaterdag weer open

Door de wekelijkse stapavond op zaterdag ging ruim 15 maanden geleden abrupt een streep vanwege de coronamaatregelen. Discotheken hebben de deuren sinds maart 2020 gesloten moeten houden. Vanaf aanstaande zaterdag mogen de deuren weer van het slot. Uitgaanscentrum Dieka van de Kruusweg is vanaf komende zaterdag dan ook eindelijk weer open, waarbij kaarten vooraf moeten worden gekocht. “Wij hebben er ontzettend veel zin in. Het echte leven komt weer een beetje terug”, aldus Rik Jan Pieffers. De kaartverkoop voor zaterdag 26 juni is vanmiddag online van start gegaan.

Ook De Kroon opent de zaal de komende twee maanden op een aantal vrijdagen en zondagen. Onder de noemer ‘Zomerkriebels’ gaan daar de deuren vrijdag 2 juli om 21.00 uur voor het eerst open voor een clubnight. Kaarten moeten ook bij De Kroon vooraf online worden gekocht.