De Bengel 15 jaar

Gastouderbureau de Bengel bestaat dit jaar 15 jaar. Op 1 juli 2006 gingen Belia en Marco Hijlkema van start met een bureau voor kleinschalige opvang van kinderen bij gastouders thuis. Inmiddels is het Markelose gastouderbureau uitgegroeid tot 9 medewerkers en is het al weer enkele jaren te vinden in de voormalige Rabobank aan de Grotestraat. Belia Hijlkema is trots op wat er staat: “Trots op al onze (oud)medewerkers die samen met al onze gastouders de Bengel hebben gemaakt tot wat het nu is. Een gastouderbureau waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Waar we gaan voor een persoonlijke benadering, betrokkenheid en waar we veel plezier hebben in ons werk! Dit alles en meer hopen we nog jarenlang voort te kunnen zetten.” Het jubileum viert het gastouderbureau deze maand met een aantal feestelijke acties.