Spek de clubkas met Plus Blankhorst

Plus Blankhorst draagt Markelo een warm hart toe. “Na een jaar vol beperkingen organiseren wij dit najaar een unieke spaaractie waarmee wij het verenigingsleven in Markelo een steuntje in de rug geven. Van zondag 5 september tot zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van Plus Blankhorst euro’s sparen voor hun club of vereniging. En dat bedrag kan flink oplopen”, vertelt Henry Blankhorst. Wil je deelnemen als vereniging of stichting, dan zijn daar uiteraard wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Zo moet de vereniging of stichting in Markelo gevestigd zijn en ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Bent u – bestuurlijk – betrokken bij een vereniging of stichting in Markelo en willen jullie deelnemen aan deze actie? Download de informatiebrief en het opgaveformulier en stuur dit voor 8 juli 2021 per mail aan Henry Blankhorst via hblankhorst@plussupermarkt.nl.