Zilver voor Gerard en Petra

Gisteravond werd de tuin van Gerard en Petra Stokreef aan het Scheppel in Markelo door de kameraden en de buurt versierd. Een traditionele boog met witte en rode rozen werd geplaatst, maar ook een enorm bruidspaar kreeg een prominente plek. Normaal verlopen deze feestelijke werkzaamheden vanzelf in het keuren van de versieringen door het bruidspaar en wordt met een borrel geproost op het resultaat. Dat zat er gisteravond voor de buurt en de kameraden niet in want het zilveren bruidspaar was er even een weekendje tussen uit met de kinderen. Des te groter was de verrassing vanmiddag toen Gerard en Petra thuiskwamen en alle versierselen aantroffen in de tuin. Zelfs de bar die vijfentwintig jaar geleden werd gebouwd door de kameraden en hun trouwdag opluisterde was uit de stalling gehaald. Gerard en Petra: namens alle kameraden en de buurt nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie 25-jarig huwelijk.