ZPC de Hof komt met zwemopfriscursus

Vanwege corona waren zwembaden gesloten, zwemmen was dan ook vaak niet mogelijk. Om kinderen meer zelfvertrouwen te geven om in de zomervakantie te kunnen zwemmen in het zwembad op de camping of in de zee komt ZPC de Hof vanaf vandaag tot en met 8 juli met en opfriscursus om de zwemvaardigheid van kinderen te verbeteren. De trainingen zijn voor kinderen die al in het bezit zijn van zwemdiploma B. ZPC de Hof wil met de cursus ook laten zien hoe leuk zwemsport in zwembad De Vijf Heuvels is.

De opfriscursus zwemvaardigheid wordt gehouden op maandag- en donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur. De eerste training is vanavond, de laatste op donderdag 8 juli. De kosten voor deelname bedragen 10 euro, waarbij vanavond of later kan worden ingestapt. Aanmelden kan per mail bij ZPC de Hof.