Zwembad start aquasporten weer op

zwembad_vijf_heuvelsMaandag 7 juni gaan de aquasportactiviteiten in zwembad De Vijf Heuvels weer van start. Naast zwemlessen en banenzwemmen starten het zwembad komende week op 14 momenten weer met aquasportactiviteiten. De allereerste activiteiten zijn de AquaVaria op maandagmiddag 13.45 u, Triathlontraining op maandagavond om 20.00 u en op dinsdagochtend 10.00 u de AquaJogging.

Voor alle aquasportactiviteiten geldt dat er gereserveerd moet worden via 0547-361794. Bestaande kaarten zijn, waar van toepassing, verlengd. Toiletten zijn geopend. De douches nog niet allemaal. Naar verwachting zijn ze vanaf 14 juni allemaal weer open. Na het zwemmen zijn de kleedruimtes wel te gebruiken. De horeca is vooralsnog niet open, wel zijn er TO GO producten te verkrijgen. Check voor het exacte rooster buiten, binnen en in welk bad je terecht kunt de website van het zwembad.