‘ANWB on Tour’ start op Kaasplein

Vanaf zaterdag 12 juni trekt de ANWB in 7 weekenden langs toeristische plekken en grote campings. De aftrap van deze ANWB on Tour vindt plaats op het Kaasplein in Markelo. Onder het mom van de ‘ANWB komt naar je toe deze zomer’ zal de opvallende geel gekleurde bus vast en zeker opvallen aankomende zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur op plein van de Kaasfabriek Markelo. De winkel op wielen is voorzien van een assortiment aan kleding, wandelaccessoires, boeken en nog veel meer. Ook kunt u hier terecht voor al uw vragen op het gebied van reizen.

Door de coronamaatregelen en de huidige versoepelingen die gelden en naar verwachting de komende weken worden uitgebreid bestaan er mogelijk veel vragen over vakantiereizen. Voor informatie over geldende coronaregels in de Europese landen, de ANWB Reiswijzer, wegenwachtservice, verzekeringen, kampeerkaart maar ook algemene ANWB informatie kunt u aanstaande zaterdag een bezoek brengen aan de gele kampeerbus op het Kaasplein. Echter zal de ANWB on Tour ook een rijke inspiratiebron vormen voor de komende zomervakantie in Nederland of reizen in Europa. Met ANWB on Tour komt de ANWB deze zomer naar de leden toe in plaats van andersom”, vertelt Anne van Brussel, medewerker Retail Marketing ANWB.

Bij de kampeerbus van de ANWB valt er voldoende te beleven tijdens de ANWB on Tour. Informatie, inspiratie maar ook tal van leuke actie’s heeft de ANWB voor de bezoekers in petto. Zo kun je met je eigen selfie gemaakt tijdens de zomertour en gedeeld op social media deelnemen aan een leuke winactie. Prik je vakantieherinnering op de wereldkaart of doe mee aan campingspelletjes zoals golfbaantje, boter, kaas en eieren, slaapzakkenrace of landkaart opvouwen (met stopwatch).