Bodyfit opent de deuren

Na enkele maanden voorbereiden zal het nieuw Bodyfit Lifestyle, Bewegen en Therapie op zondag 1 oktober vanaf 14.00 uur haar deuren openen aan het Burgemeester de Beaufortplein. Waar op de oude plek de nadruk vooral lag op fitness is de focus nu meer op een gezondere lifestyle komen te liggen. Zijn naam werd genoemd als een van de mogelijke huurders in de voormalige Cobercofabriek. Frans Berghuis wilde niet wachten met het verhuizen van zijn sportschool vanuit sporthal De Haverkamp naar een nieuwe plek maar koos er voor om de voormalige apotheek te gaan betrekken. 

Op de nieuwe locatie worden ook vernieuwde gezondheidstrainingen aangeboden met onder meer specifieke trainingen voor jong volwassenen, senioren en rondom medische behandelingen. Met het Senior Care programma wil men ouderen ondersteunen vitaal en mobiel te blijven met een beweeg en zorgprogramma. “Ook voor een gezellig praatje met een kopje koffie leuke mensen ontmoeten is er bij ons ook volop gelegenheid,” aldus Berghuis die iedereen uitnodigt om zondag een kijkje te komen nemen.