Eddy Vennebekken ziet Abraham

Morgen viert Eddy ‘van de Vennebekken’ zijn vijftigste verjaardag. Vanavond togen de kameraden van Eddy dan ook geheel volgens de traditie, met een Abraham en passend spandoek richting de Stationsweg in Markelo. Aangezien het merendeel van de kameraden inmiddels Abraham heeft gezien was het opzetten van deze toepasselijke attributen niet het grootste probleem. Binnen de kortste keren was het zover en vonden de mannen dat het spul wel “gekeurd” mocht worden door de aanstaande Abraham. Daarbij waren de kameraden nogal ‘dorstig’ geworden na het werk dat zij verzet hadden. Uit enige navraag bleek dat de Abraham in spe als grote afwezige moest worden aangemerkt. Gelukkig is de datum voor zijn verjaardagspartij al wel gepland waarschijnlijk zullen er op dat moment enkele drankjes méér worden genuttigd.  Eddy; namens de kameraden van harte gefeliciteerd met je 50ste verjaardag!