Team Cevaal Overijssels Kampioen

Afgelopen zaterdag is het 6-tal van Team Cevaal Overijssels kampioen geworden in de klasse M. Het team staat onder leiding van de Markelose Gera Renes en heeft met Annelieke Otten en Gerhard Paalman twee Markelose ruiters in haar gelederen. Afgelopen jaar heeft het team hard gewerkt om tot een goede samenstelling te komen, met als resultaat dat het 6-tal afgelopen zaterdag voor het 2de jaar op rij tot Overijssels kampioen werd gekroond. Met een score van ruim 70% werd met meer dan 5% verschil afstand genomen van het 6-tal van noaber de Zeven Buurtschappen uit Delden welke 2de werd.

Het 6-tal bestaat naast Annelieke Otten en Gerhard Paalman uit Markelo uit de volgende leden: Marit Biesheuvel uit Goor, Marianne Vermeer uit Bathmen, Katja Kienzle uit Holten en Linda de Greef uit Diepenheim. Zij worden getraind en begeleid door de Markelose Gera Renes en Loes Cevaal. Loes geldt samen met Katja als de oprichters van het succesvolle 6-tal. Doordat ze niet rijden onder een vaste vereniging werd de teamnaam tot Team Cevaal gedoopt.  Als verzorgers van het team staan Herman de Greef en Rita Schreuder altijd paraat.

Zaterdag 2 september gaan de ruiter en de vijf amazones een gooi doen naar het Nederlands kampioenschap te Ermelo.