Ponyruiters Overijssels Kampioen

Tijdens de Galoppade in Bentelo is Loes Bronsvoort van PSV Snorrewind, gistermiddag uitgeroepen tot Overijssels kampioen outdoor springen. Met haar pony Macho rijdt Loes in de klasse L categorie C en wist de overige deelnemers in haar rubriek voor te blijven. Ook door leden van de Markelose Ponyclub zijn prachtige resultaten verreden. Zo werd ook Isabelle Jochems uitgeroepen tot Overijssels kampioen in de klasse Z1 dressuur categorie D gevolgd door Claudia Krijgsman, die reservekampioen werd in deze klasse. Ook Kim Schouten werd uitgeroepen tot reservekampioen. Zij wist beslag te leggen op een tweede plek in de M1 dressuur categorie DE. 

Nina Bolink werd 5e in de klasse B springen categorie C. Anniek Lammertink schreef met haar witte pony een 6e plaats in de klasse B springen categorie D op haar naam. Het zestal van Ponyclub Markelo onder leiding van Yvonne Weernink wist een knappe tweede plaats te behalen. Maar ook de Markelose Mikai Brandes heeft goed gereden. Hij is lid van de Oosterhoff ruiters in Rijssen en werd reservekampioen in de klasse L springen categorie C en werd 4e in de klasse M springen categorie D.

Met de behaalde kampioenstitels mogen de succesvolle combinaties starten op de Hippiade. Dit Nederlands Kampioenschap vindt plaats op zaterdag 26 augustus in Ermelo.