Twee bronzen Awards voor Erik Bouwhuis

Markeloër Erik Bouwhuis heeft  met zijn bedrijf E-design & styling maar liefst twee bronzen Awards gewonnen voor zijn creaties die hij in opdracht heeft uitgevoerd voor twee Markelose bedrijven. Het in- en exterieur van Hairtouch aan de Holterweg in Markelo kreeg vorig jaar een nieuw uiterlijk waarbij folie werd gebruikt van leverancier MacTac. En ook een nieuw ontwerp voor de bestelbus Van Klein Teeselink Techniek kwam tot stand met hetzelfde folie en de creativiteit van Erik. Beide ontwerpen heeft Erik ingezonden en werden beoordeeld door een vakjury. Maar ook leden waren in de gelegenheid hun stem uit te brengen op tal van inzendingen. Groot was de verrassing dan ook voor Erik toen uit de uitslag bleek dat hij niet 1 maar zelfs 2 bronzen Awards op zijn naam mocht schrijven. Beide inzendingen uit Markelo sprongen er voor de vakjury van de mondiale MacTac Design Awards uit en werden beloond met brons.

“Ik stuur eigenlijk meestal wel iets in maar het is zeker apart dat niet één maar juist twee inzendingen, en dan ook nog eens beiden in Markelo beloond worden met een Award”, vertelt Erik.  De voorgevel van de Hairtouch heeft een make-over gekregen met het folie waarbij kleine details zoals de brievenbus niet over het hoofd werden gezien. “Het is echt prachtig geworden en onderhoudsvrij. We zijn er echt enorm blij mee”, vertelt Ilse Wichers Schreur. Namens haar werkgever Edward Duker mag zij, evenals Sander Klein Teeselink een prachtige plaquette en bloemen in ontvangst nemen uit handen van Erik, die trots is op zijn behaalde resultaten en dat graag met hen deelt.