Veel deelnemers tijdens de Avond4daagse

Met bloemen, snoep en cadeautjes werden vanavond de deelnemers van de Avond4daagse ingehaald door familie en vrienden. Rijen dik hadden zich verzameld aan het Beukenlaantje ter hoogte van de ingang van Kösterskoele. De afgelopen vier avonden verliepen met een wisselend weerbeeld. Waar de temperatuur woensdagavond zomers was te noemen liepen de wandelaars vandaag een gedeelte in een miezerig regenbuitje. Dat deed niets af aan het enthousiasme van de deelnemers. Met een grote glimlach liepen de wandelaars de 5 of 10 kilometer route die vandaag over de Herikerberg en de Hulpe terug door het dorp langs de Molen van Buursink en weer eindigde bij het start- en finishpunt in de Kösterskoele. Hier ontvingen de deelnemers hun aandenken in de vorm van een medaille. DJ Thijs zorgde voor passende muziek waardoor menigeen nog even gezellig zat na te praten. “Ik ben nog lang niet moe, volgend jaar ga ik vier avonden de 10 kilometer lopen”, aldus een 9-jarige jongen die als een van de eerste vanavond enthousiast de Koele in kwam lopen. Vooral vandaag liepen veel eendagslopers mee. In totaal liepen 550 deelnemers alle vier de avonden, deze werden aangevuld met ruim 100 deelnemers die tekende voor 1 dag. 

Onze fotografen hebben de afgelopen dagen een kleine foto-impressie gemaakt: