Topprestaties Markelose gymnasten

Tijdens de individuele springwedstrijden die gisteren werden gehouden in Sporthal de Brake  in Nunspeet, hebben een groot aantal gymnasten topprestaties weten neer te zetten. Zo werd Kristel Leensen op het onderdeel airtrack Districtskampioen. Daarnaast wist Kristel ook beslag te leggen op de derde plek op het onderdeel minitramp. Meike Huitink, die net als Kristel uitkwam in de categorie junioren wist ook een podiumplek te bemachtigen op het onderdeel airtrack. Zij eiste de bronzen medaille op. Bij de senioren veroverde Daniëlle van Coeverden de tweede plaats op het onderdeel airtumling en de derde plek op de airtrack .

Daniëlle is net als Kristel en Meike lid van Gymvereniging Markelo en maakt deel uit van de springgroep die onder leiding staat van Paul Bieshaar. De Markelose Jente ten Donkelaar die uit komt voor KEV Vriezenveen wist beslag te leggen op twee gouden medailles. Zowel de eerste plek op het onderdeel minitramp-pega als op plank-pega werden in de B-lijn op haar naam geschreven.