Een hart onder de riem…

Onder valse voorwendselen wist Dionne ter Stege van Bloembinderij De Postkamer zowel Karlijn als ook zus Janin en moeder Rita Vos, vanavond op hetzelfde moment bij elkaar te brengen aan de Stationsweg in Markelo. Alle drie reageerde dan ook meer dan verbaasd toen zij merkten dat er iets in scene was gezet.  “Aankomende zondag is het Moederdag en met dat in onze gedachten wilden we jullie graag verrassen. Door de ziekte van Karlijn zetten jullie allemaal je beste beentje voor en dat is zeker niet altijd makkelijk. Alles draait om Karlijn, maar Rita en Janin, jullie zijn voor haar van onschatbare waarde. Daarom willen we jullie alle drie een boeket bloemen aanbieden”, gaf Dionne namens De Postkamer aan. José Prins van Boek- en Kantoorvakhandel Prins had voor de dames een boekje ‘Mam, vertel eens’. Een boekje waarin zij alle drie waardevolle herinneringen voor hun kinderen kunnen opschrijven. Diane Bokkinga overhandigde namens de Hoestinkhof een Higtea-waardebon waarmee Rita, Janin en Karlijn met elkaar even kunnen genieten van elkaar in deze voor hun zo hectische periode.